Saturday, February 21, 2009

~ Kisahnya ~

Bulan depan iaitu Mac 2009 akan bermulalah musim orang kahwin.. sebab apa ..sebabnya ialah musim cuti sekolah akan bermula... masa tulah kita akan dapat pelbagai souvenier sebagai kenang-kenangan.. kalau kita gi "Nilai 3" ada pelbagai barangan yang sesuai kan uols... Tapi sedar tak kita... kebanyakkan barangan yg dijual hanya untuk sementara saja.. bagi yg tahu menilai they all akan simpan diatas-atas kabinet pejabat, dinding atau sudut-sudut yang dirasakan sesuai. Tapikan....

Dikesempatan ni saya ada beberapa gift yang sesuai untuk uols berikan sebagai kenang-kenangan.. adalah kelaianan sikit kan... sure sapa yg dapat boleh gunakan dan takkan buang apabila tidak diperlukan... dan yang penting sangat sesuai dimasukkan didalam paper bag dan untuk tetamu VIP dimeja beradap.

So.. apa tunggu lagi uollssss..... kalau ada yg berkenan calling-calling lah kita ya... confirm takkan jumpa harga sebegini di blog-blog lain... hihihi...

10 comments:

Eina said...

re: terima kasih melawat rumah kami yg x seberapa itu...
hubby belajar kat UPM

PuteriSatu said...

tak habis2 la dengan kisah ko ni....ngeh-ngeh-ngeh...

nurul aziyana said...

xckup duit??maslah kewangan membelenggu?jom kiter jana pendatapan kita..visit http://www.janamodal.com/rm2018.htm for more detail..senang..dan yg penting halal

amaruszati noor rahim said...

salam kenal. semoga bisnes berjaya. amin

mummysyafie said...

mak ai..sib baik kiter dah tawen..kalau idak, jenuh gak mencari brg macam ni kan

~PakKaramu~ said...

Salam ramadan al mubarak

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 27th & 28th February 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 25th February 2010 @ 9PM

................................................................................
PROMOTION FOR PHOTOSHOOT/MAKEOVER!!!

Harga asal : RM200/person
Harga Promotion (30% less) : RM140

Package includes:
- 1 A4 size picture
- 3 4R pictures
- Free 1x makeup by Eyra Rizal
** including shawl styling
** including hair styling/ simple hairdo
- Free Cd memory

** add on: Makeup changing RM40/per makeup
** add on: 1 A4 size picture RM10
** add on: extra shooting RM15/10 pictures (will be kept in a CD)

> 10 pictures will be shooting for each person
> limited up to 10 people only
> booking RM50 only


WHEN: 7 MARCH 2010 (SUNDAY)
WHERE: E.R MINI STUDIO @ SHAH ALAM
TIME: 10:30AM (makeup starts)
LATEST BOOKING BY 5TH MARCH.


WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

ElyaElmo said...

wow!!busness ??I likee business....salam perkenalan.jum singgah blog saya :)

lin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
lin said...
This comment has been removed by a blog administrator.